Gökhan Akkan Beşiktaş - Tomas: Beşiktaş, Gökhan Akkan'ı istiyor - .kesin gözüyle bakılan beşiktaş, rizespor'un 24 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı transfer listesine aldı.

Gökhan Akkan Beşiktaş - Tomas: Beşiktaş, Gökhan Akkan'ı istiyor - .kesin gözüyle bakılan beşiktaş, rizespor'un 24 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı transfer listesine aldı.. Bir süredir kaleci konusunda arayışlarını sürdüren beşiktaş, gökhan akkan'a kancayı attı. Kaleye takviye arayışında olan beşiktaş, çaykur rizespor'un 25 yaşındaki file bekçisi gökhan akkan için girişimlerini hızlandırdı. Vedat muriç ve beşiktaş'ın ilgilendiği kaleci gökhan akkan ile ilgili sorulan soruyu cevaplayan kartal, vedat muriqi'in satış sözleşmesinde madde var. 25 yaşındaki oyuncu için karadeniz kulübüne takas+bir miktar para teklif edeceği öne sürüldü. Bütçemiz üzerinde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. ifadelerini kullandı.

.kesin gözüyle bakılan beşiktaş, rizespor'un 24 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı transfer listesine aldı. Çaykur rizespor'un genç kalecisi gökhan akkan, fenerbahçe karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın son olarak çaykur rizespor'un 25 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı takımına kazandırmak için girişimlerde bulunduğu bildirildi. Kaleci arayışlarını sürdüren beşiktaş'ın çaykur rizesporlu gökhan akkan için ısrarlı olduğu öğrenildi. Konuyla ilgili resmi açıklama geldi.

'Gökhan Akkan'ı Beşiktaş istiyor' - enBursa Haber
'Gökhan Akkan'ı Beşiktaş istiyor' - enBursa Haber from enbursa.com
Süper lig ekiplerinden çaykur rizespor'un başkanı hasan kartal, transferde ismi sıkça geçen kaleci gökhan akkan ile ilgili olarak, gökhan'ı biz bırakmak istemiyoruz. Yerli kaleci arayışlarını sürdüren beşiktaş, gözünü süper lig kalecilerine dikti. Beşiktaş'ın son olarak çaykur rizespor'un 25 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı takımına kazandırmak için girişimlerde bulunduğu bildirildi. Sezon sonunda loris karius'un bonservisini almayı düşünmeyen beşiktaş, çaykur rizespor'un kalecisi gökhan akkan'ı kadrosuna katmak istiyor. Tff süper lig ekiplerinden beşiktaş'ın çaykur rizespor forması giyen kaleci gökhan akkan'ı mı transfer etmek istiyor? Konuyla ilgili resmi açıklama geldi. Akkan, transferiyle ilgili gündeme gelen galatasaray ve beşiktaş iddialarına da yanıt verdi. Stjepan tomas, sportif direktör yılmaz bal ile sık sık iletişime geçtiğini belirterek, beşiktaş'ın gökhan akkan'ı istediğini ancak mevcut durum konusunda bilgi sahibi olmadığını ifade etti.

Gökhan akkan, gösterdiği performansla a milli takıma kadar yükselme başarısı göstermişti.

Akkan için herhangi bir teklif olmadığını belirten hasan yavuz. 25 yaşındaki oyuncu için karadeniz kulübüne takas+bir miktar para teklif edeceği öne sürüldü. Beşiktaş'ın son olarak çaykur rizespor'un 25 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı takımına kazandırmak için girişimlerde bulunduğu bildirildi. Samsunspor'dan nurullah aslan'ı isteyen ancak ciddi bonservis talebiyle karşılaşan beşiktaş teknik direktör sergen yalçın'ın ise gönlünde çaykur rizespor'un milli file bekçisi gökhan akkan yatıyor. Akkan, transferiyle ilgili gündeme gelen galatasaray ve beşiktaş iddialarına da yanıt verdi. Alman file bekçisi loris karius'un takımdan ayrılmasından sonra kaleci arayışlarına hız veren beşiktaş aradığı ismi süper lig'de buldu. Zorlu karşılaşmaya beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan çaykur rizespor kalecisi gökhan akkan damga vurdu. Sürdüren beşiktaş, gökhan akkan'a kancayı attı. İlk etapta gökhan akkan ile prensip anlaşmasına varan beşiktaş, şimdi de rizespor'u ikna etmeye çalışıyor. Bütçemiz üzerinde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. ifadelerini kullandı. Karius'un takımdan ayrılmasının üstünden aylar geçmesine rağmen henüz kaleci transferi yapmayan beşiktaş'ta hedef, ç.rizespor'un başarılı file bekçisi gökhan akkan. Milli kalecinin adı, alman file bekçisi karius ile yollarını ayıran beşiktaş ile anılıyor. Kaleye takviye arayışında olan beşiktaş, çaykur rizespor'un 25 yaşındaki file bekçisi gökhan akkan için girişimlerini hızlandırdı.

Zorlu karşılaşmaya beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan çaykur rizespor kalecisi gökhan akkan damga vurdu. Konuyla ilgili resmi açıklama geldi. Loris karius ile karşılıklı olarak yollarını beşiktaş'ın çaykur rizespor'dan gökhan akkan'ı transfer edeceği iddia edilmişti. Kaleci arayışlarını sürdüren beşiktaş'ın çaykur rizesporlu gökhan akkan için ısrarlı olduğu öğrenildi. Kaleci arayışlarını sürdüren beşiktaş'ın çaykur rizesporlu gökhan akkan için ısrarlı olduğu öğrenildi.

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Beşiktaş'ın Gökhan ...
Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Beşiktaş'ın Gökhan ... from www.caytvhaber.com
Akkan için herhangi bir teklif olmadığını belirten hasan yavuz. > gökhan akkan, beşiktaş yüzünden galatasaray maçına çıkmadı. 25 yaşındaki kaleci ligin ilk maçında göz doldurdu. Beşiktaş'ın son olarak çaykur rizespor'un 25 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı takımına kazandırmak için girişimlerde bulunduğu bildirildi. Kaleci gökhan akkan'ın taliplerinin olduğuna vurgu yapan kartal, gökhan'ı biz bırakmak istemiyoruz. Beşiktaş kulübü, kale bölgesi için son olarak hedefini çaykur rizespor'un 25 yaşındaki eldiveni gökhan akkan olarak belirledi. Beşiktaş, çaykur rizespor'un milli file bekçisi gökhan akkan'ı transfer etmekte kararlı. Beşiktaş'ın son olarak çaykur rizespor'un 25 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı takımına kazandırmak için girişimlerde bulunduğu bildirildi.

Kaleci arayışlarını sürdüren beşiktaş'ın çaykur rizesporlu gökhan akkan için ısrarlı olduğu öğrenildi.

Tff süper lig ekiplerinden beşiktaş'ın çaykur rizespor forması giyen kaleci gökhan akkan'ı mı transfer etmek istiyor? Stjepan tomas, sportif direktör yılmaz bal ile sık sık iletişime geçtiğini belirterek, beşiktaş'ın gökhan akkan'ı istediğini ancak mevcut durum konusunda bilgi sahibi olmadığını ifade etti. Kaleci arayışlarını sürdüren beşiktaş'ın çaykur rizesporlu gökhan akkan için ısrarlı olduğu öğrenildi. Bir süredir kaleci konusunda arayışlarını sürdüren beşiktaş, gökhan akkan'a kancayı attı. > gökhan akkan, beşiktaş yüzünden galatasaray maçına çıkmadı. 25 yaşındaki kaleci ligin ilk maçında göz doldurdu. Beşiktaş, çaykur rizespor'un milli file bekçisi gökhan akkan'ı transfer etmekte kararlı. Karius'un takımdan ayrılmasının üstünden aylar geçmesine rağmen henüz kaleci transferi yapmayan beşiktaş'ta hedef, ç.rizespor'un başarılı file bekçisi gökhan akkan. Süper lig ekiplerinden çaykur rizespor'un başkanı hasan kartal, transferde ismi sıkça geçen kaleci gökhan akkan ile ilgili olarak, gökhan'ı biz bırakmak istemiyoruz. 2015 yılından bu yana rizespor formasını terleten gökhan akkan. Beşiktaş'ta gökhan akkan transferi için geri sayım. Akkan, transferiyle ilgili gündeme gelen galatasaray ve beşiktaş iddialarına da yanıt verdi. Beşiktaş'ın son olarak çaykur rizespor'un 25 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı takımına kazandırmak için girişimlerde bulunduğu bildirildi.

> gökhan akkan, beşiktaş yüzünden galatasaray maçına çıkmadı. Çaykur rizespor'un genç kalecisi gökhan akkan, fenerbahçe karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu. Loris karius ile karşılıklı olarak yollarını beşiktaş'ın çaykur rizespor'dan gökhan akkan'ı transfer edeceği iddia edilmişti. 2015 yılından bu yana rizespor formasını terleten gökhan akkan. Sezon sonunda loris karius'un bonservisini almayı düşünmeyen beşiktaş, çaykur rizespor'un kalecisi gökhan akkan'ı kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş, Karius'un yerine Gökhan Akkan'ı alacak! - Spor
Beşiktaş, Karius'un yerine Gökhan Akkan'ı alacak! - Spor from foto.haberler.com
Loris karius ile karşılıklı olarak yollarını beşiktaş'ın çaykur rizespor'dan gökhan akkan'ı transfer edeceği iddia edilmişti. Beşiktaş'ın son olarak çaykur rizespor'un 25 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı takımına kazandırmak için girişimlerde bulunduğu bildirildi. Sezon sonunda loris karius'un bonservisini almayı düşünmeyen beşiktaş, çaykur rizespor'un kalecisi gökhan akkan'ı kadrosuna katmak istiyor. Süper lig ekiplerinden çaykur rizespor'un başkanı hasan kartal, transferde ismi sıkça geçen kaleci gökhan akkan ile ilgili olarak, gökhan'ı biz bırakmak istemiyoruz. Karius'un takımdan ayrılmasının üstünden aylar geçmesine rağmen henüz kaleci transferi yapmayan beşiktaş'ta hedef, ç.rizespor'un başarılı file bekçisi gökhan akkan. Tarık'ın 11'de başlaması ise gökhan akkan'la ilgili dedikoduların artmasına neden oldu. Konuyla ilgili resmi açıklama geldi. Kaleye takviye arayışında olan beşiktaş, çaykur rizespor'un 25 yaşındaki file bekçisi gökhan akkan için girişimlerini hızlandırdı.

Kaleci arayışlarını sürdüren beşiktaş'ın çaykur rizesporlu gökhan akkan için ısrarlı olduğu öğrenildi.

Süper lig ekiplerinden çaykur rizespor'un başkanı hasan kartal, transferde ismi sıkça geçen kaleci gökhan akkan ile ilgili olarak, gökhan'ı biz bırakmak istemiyoruz. Alman file bekçisi loris karius'un takımdan ayrılmasından sonra kaleci arayışlarına hız veren beşiktaş aradığı ismi süper lig'de buldu. Sezon sonunda loris karius'un bonservisini almayı düşünmeyen beşiktaş, çaykur rizespor'un kalecisi gökhan akkan'ı kadrosuna katmak istiyor. Beşiktaş'ta gökhan akkan transferi için geri sayım. Akkan, transferiyle ilgili gündeme gelen galatasaray ve beşiktaş iddialarına da yanıt verdi. Samsunspor'dan nurullah aslan'ı isteyen ancak ciddi bonservis talebiyle karşılaşan beşiktaş teknik direktör sergen yalçın'ın ise gönlünde çaykur rizespor'un milli file bekçisi gökhan akkan yatıyor. Beşiktaş'ın son olarak çaykur rizespor'un 25 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı takımına kazandırmak için girişimlerde bulunduğu bildirildi. Kaleye takviye arayışında olan beşiktaş, çaykur rizespor'un 25 yaşındaki file bekçisi gökhan akkan için girişimlerini hızlandırdı. Konuyla ilgili resmi açıklama geldi. Beşiktaş'ın son olarak çaykur rizespor'un 25 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı takımına kazandırmak için girişimlerde bulunduğu bildirildi. Transfer gündemiyle ilgili konuşan yavuz, loris karius ile yollarını ayıran beşiktaş'ın gökhan akkan'ı transfer edeceği iddialarına da değindi. Stjepan tomas, sportif direktör yılmaz bal ile sık sık iletişime geçtiğini belirterek, beşiktaş'ın gökhan akkan'ı istediğini ancak mevcut durum konusunda bilgi sahibi olmadığını ifade etti. > gökhan akkan, beşiktaş yüzünden galatasaray maçına çıkmadı.

Beşiktaş'ın son olarak çaykur rizespor'un 25 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı takımına kazandırmak için girişimlerde bulunduğu bildirildi gökhan akkan. Kaleci arayışlarını sürdüren beşiktaş'ın çaykur rizesporlu gökhan akkan için ısrarlı olduğu öğrenildi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama